Bona Power Drive

Опремете се за стружење до голо дрво

Bona_PowerDrive_E-banner_728x90

Прв од ваков вид, Бона Пауер Драјв (Bona Power Drive) обезбедува двојна моќ споредено со конвенционалните ротациони дискови за стружење. Тоа значи фантастични резултати на стружењето до голо дрво, независно од правецот и техниката.
Во комбинација со сестраната ФлексиСенд машина и робустниот абразив од серијата 8700, лесно се постигнува изедначена површина на дрвото.
Лесен за користење, Бона Пауер Драјв обезбедува сигурен резултат и непрекинат работен процес.