Го истакнуваме најдоброто од дрвените подови

Bona AB (Бона АБ) е семејна компанија формирана во 1919. Со седиште во Шведска, Бона денес е присутна во повеќе од 70 земји низ целиот свет, преку своите филијали и дистрибутери.

Бона нуди производи за инсталирање, оддржување и реновирање на дрвените подови во текот на целото нивно траење. Денес имаат решенија за професионалци, сопственици на куќи и производители на паркет.

Company movie – downloadable version (1,37 minutes, 15 MB)