Ампласт груп

За нас – историјат

За нас – историјат

  Фирмата Ампласт груп дооел од Охрид постои од Јули 2013 година и се занимаваме со трговија на големо на еколошки воденобазирани лакови за дрвени подови.   Ние сме застапници на палетата на производи за обработка, заштита и нега на дрвени…