Совети

Грижа за подобар внатрешен простор

Грижа за подобар внатрешен простор

GREENGUARD сертифицирани продукти GREENGUARD сертифицирањето на животната средина се стреми да помогне во намалувањето на изложеноста на хемикалии со понудување на луѓето на поздрави продукти на кои тие можат да им веруваат. GREENGUARD стандардите се меѓу најригорозните светски емисиони стандарди за производи…

Лакирајте го подот – за љубителите на “Направи Сам”

Лакирајте го подот – за љубителите на “Направи Сам”

Чекор по чекор: Како да го лакирате дрвениот под Реновирањето на дрвениот под може да изгледа како комплицирана работа, но од друга страна и многу исполнувачка. Следете ги “чекор по чекор” инструкциите и откријте ги убавините кои се кријат во…

Чистење на дрвените подови

Чистење на дрвените подови

Редовното чистење е клуч за убав изглед на вашиот дрвен под. Со “Bona Floor Care” (Бона Подна Нега) системот, создаден наменски за дрвените подови, вие само ги прскате подот и го пребришувате, лесно и безбедно! Следете ги “чекор по чекор” инструкциите…