За Бона

Патот на Бона

Патот на Бона

  1979 – Први чекори со воденобазираните лакови 1994 – Претставување на воденобазирани лепаци 1997 – Формирање на оддел за животна средина 1997 – Претставување на Бона Мега 2001 – ISO 14001 2003 – Ергономскиот Бона Мини Едџ 2005 – Стружење без…

Го истакнуваме најдоброто од дрвените подови

Го истакнуваме најдоброто од дрвените подови

Bona AB (Бона АБ) е семејна компанија формирана во 1919. Со седиште во Шведска, Бона денес е присутна во повеќе од 70 земји низ целиот свет, преку своите филијали и дистрибутери. Бона нуди производи за инсталирање, оддржување и реновирање на…