Алат&Додатоци

Алат&Додатоци

За постигнување на најдобри резултати, потребен ви е соодветен алат. Бона има развиено алат специјално за користење на дрвени подови, од ваљаци и апликатори, до вреќи за прашина и алати за одржување. Во продолжение ќе може да прегледате и најдете дел од алатите кои Бона ги нуди за работата да ја завршите со перфектен резултат.

Showing 1–10 of 14 results