Подни Лакови

Подни Лакови

Независно дали барате сјај, боја, отпор на лизгање или трајност, Бона е во можност да ви понуди решение. Ви гарантираме првокласни резултати – убав, траен и лесен за оддржување дрвен под, независно од типот ако користите Бона лакови. Започнувајќи уште во 1970 со воденобазираните лакови, денес Бона е светски лидер во понудата на целосна палета на еколошко подобни производи. Во продолжение може да најдете се што ви треба, од основни лакови, до завршни лакови и бои.