Blue Candy Striped roller (25 cm)

Product Description

Синтетички ваљак за нанесување на лак. Дизајниран специфично за аплицирање на Бона воденобазираните лакови.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Blue Candy Striped roller (25 cm)”