Belt HD_1

Bona Belt HD

Category:

Product Description

Бона Белт ХД машината за стружење прави големите работи да изгледаат мали. Тоа е машина за тешки работи со извонредна снага и ефикасност. Уникатниот дво-брзински систем и неограничената можност за подесување на притисокот на ваљакот, гарантираат оптимални резултати на стружење независно од видот на дрвото.

Лесно се расклопува на три дела и потоа брзо се склопува. Снажна, доверлива и способна за било која работа. За оптимално всмукување на прашината, Бона Белт ХД е компатибилна со Бона ДЦС 70 (Bona Dust Containment System – Систем на Бона за Задржување на Правта).

• Голема тежина за моќно стружење
• Две брзини за оптимални резултати
• Неограничено подесување на притисокот: до 50% од сопствената тежина
може да се префрли на ваљакот за стружење
• Лесно поставување на абразивот, не е потребен алат
• Може да се монтира и ваљак со четка за текстурирање на дрвото

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bona Belt HD”