Lite_1Lite_2Lite_4Lite_3Lite_5

Bona Belt Lite

Category:

Product Description

Бона Белт Лајт машината за стружење е компактна машина што користи абразивни ленти и која е способна за големи задачи. Дизајнирана е да биде перфектна комбинација на ефикасност, снага и подвижност. Лесно се расклопува на три дела и лесно се склопува во само неколку чекори. За оптимално всмукување на правта Бона Белт Лајт е компатибилна со Bona DCS 70 (Bona Dust Containment System-Систем на Бона за Задржување на Правта).

• Оптимален баланс меѓу тежината и притисокот на ваљакот
• Супериорна управливост
• Лесна тежина од 60 kg
• Неограничено подесување на притисокот: до 50% од тежината може да се пренесе на ваљакот
• Лесно поставување и замена на абразивот, нема потреба од алат
• На лице место може да се монтира ваљак за гребење на дрвените подови
• Спремна за приклучување на системот за обеспрашување

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bona Belt Lite”