Bona Buffer

Category:

Product Description

Бона Бафер е едно-дискова машина со шестополен магнетен мотор и појачан на торзија. Машината со една брзина е погодна за потешките брусни работи, но и за чистење.

Технички податоци:
Наизменична струја: 220 V, 50 HZ
Номинална снага: Две брзини: 1600 W
Брзина на диск: Една брзина: 120 врт./мин
Работна плоча: 380mm
Типична големина на педот: 407mm
Вкупна тежина: 33kg

• Едноставна конструкција и едноставна употреба.
• Ротирачка плоча во тело од лиен алуминиум, движена од моќен мотор.
• Рачките се целосно подесиви по висина за да ги задоволат потребите на сите корисници.
• Една брзина или две, зависно од потребите.
• Различни работни дискови за различни работни задачи.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bona Buffer”