Combi armCombi light

Bona CombiEdge

Category:

Product Description

Бона КомбиЕдџ е лесна и флексибилна машина за стружење на ивици. Лесно се преминува помеѓу 120 mm долгата работна рака на 330 mm-та во само неколку едноставни чекори. Работната рака од 330 mm обезбедува одлична достапност под длабоките скалници или радијатори. Лесна и високо ефикасна машина за стружење ивици која исто така е опремена со предно ЛЕД осветлување. За оптимално всмукување на прав, Бона КомбиЕдџ е компатибилна со “Bona DCS 70” (Bona Dust Containment System – Систем на Бона за Задржување на Прав).

технички податоци:
Дијаметар на диск: 150 mm
Снага на моторот: 1.15 kW
Вкупна тежина: Кратка раб.рака 7.5 kg; Долга раб.рака 8.3 kg
Должина на работна рака: 125 mm
Брзина на диск: 3300 врт./мин
Испуст на прав: < 2.0 mg/m³

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bona CombiEdge”