Bona Deep Clean Solution

Product Description

Концентриран детергент за темелно, длабинско чистење на лакирани и намаслени дрвени подови, како и надворешни платформи. Уникатната формула нуди оптимален ефект на чистење и ги одстранува тврдокорните траги од чевли без ризик од боење на дрвото.

Користете го за да го ревитализирате остарениот под и/или за одмастување на површината пред нанесување на политура или масло за одржување. Развиен за користење со Бона ПауерСкрабер (Bona PowerScrubber) но секако може да се користи и при рачно чистење.

 

КЛУЧНИ ПРИДОБИВКИ

Ги ревитализира избледенита, гнасни подови
• Ја раствора длабоко навлезената нечистотија и упорните траги од чевли
• Оптимизиран за користење со „Bona PowerScrubber“

Sales sheet Bona Deep Clean Solution МК

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bona Deep Clean Solution”