Dual Edge_1

Bona DualEdge

Category:

Product Description

Бона ДуалЕдџ е управувана стругалка која е ектремно лесна за работа заради своите контра-ротирачки 100 mm двојни дискови. Дисковите нудат релаксирано брусење, стабилност, голема брзина и ја насочуваат правта кон зоната на всмукување. Бона ДуалЕдџ може да работи како линеарно така и со кружни движења и има ЛЕД предно светло за подобро осветлување. Револуционерниот концепт значително ја зголемува брзината на работа. За оптимално одстранување на правта Бона ДуалЕдџ е компатибилна со “Bona DCS 70” (Bona Dust Containment System – Систем на Бона за Задржување на Прав).

• Контра-ротирачки двојни дискови
• Блиски до аглите – потребно е помалку завршно стружење
• Многу управлива
• Висока брзина на брусење и работа
• Лесна
• Ефикасно всмукување
• Безбедносен прекинувач на рачката
• Спремна за системот за одстранување на прав

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bona DualEdge”