Edge XL

Bona Edge XL

Category:

Product Description

Со подолгата работна рака, Бона Едџ “XL” (220 mm) е екстремно моќна машина за стружење ивици. На неа може да се монтираат абразивни дискови со отвор или дискови со велкро позадина, а ја всмукува прашината подобро од повеќето слични машини на пазарот. Опремена е со светилка за подобра видливост и полесно работење. За оптимално елиминирање на прав Бона Едџ “XL” е компатибилна со “Bona DCS 70” (Bona Dust Containment System – Системот на Бона за Задржување на Прав).

Технички податоци:
AC Струја: 230V @ 50Hz
Брзина на диск: 3000 врт./мин
Снага на мотор: 1-фаза 2.0 kW
Испуст на прав: <1mg по метар3
Дијаметар на диск: 178mm
Тежина: 14.5 kg
Должина на раб.рака: 220 mm

• Ефективно всмукување прав
• Висока брусна способност
• Снажен мотор
• Многу управлива
• За абразивен диск со отвор или Велкро позадина
• Лесна за носење
• Спремна за системот за обеспрашување

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bona Edge XL”