Edge side

Bona Edge

Category:

Product Description

Компактната Бона Едџ е екстремно моќна и лесно управлива машина за стружење ивици. Може да се намонтираат абразивни дискови со отвор или дискови со Велкро позадина, а правта ја всмукува подобро од повеќето машини на пазарот од овој тип. Опремена е со светилка за подобра видливост, а пократката работна рака ја подобрува управливоста, што машината ја прави полесна за контрола. За оптимална редукција на прав, Бона Едџ е компатибилна со “Bona DCS 70” (Bona Dust Containment System – Системот на Бона за Задржување на Правта).

Технички податоци:
Снага на мотор: 1-фаза 2.0 kW
Брзина на диск: 3000 врт./мин
Испуст на прав: <1mg на метар3
Дијаметар на диск: 178mm
Тежина: 14.5kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bona Edge”