Bona FlexiSand 1.5

Category:

Product Description

Бона ФлексиСенд 1,5 е моќна и флексибилна машина која може да се опреми со разновидни работни дискови наменети за мноштво работи за подготовка на подот. Со својот моќен мотор од 1.5 kW и робустна конструкција, таа работи непречено и лесно, дури и на тешките работи. Бона ФлексиСенд 1,5 е компатибилна со “Bona Power Drive” (Бона Пауер Драјв), уникатен работен диск кој овозможува моќно стружење до голо дрво без оглед на правецот на стружење. За оптимално одстранување на правта, Бона ФлексиСенд 1,5 е компатибилна со “Bona DCS 70” (Bona Dust Containment System – Систем на Бона за Задржување на Правта).

Технички податоци:
Дијаметар на дискот: 407 mm (16”)
Снага: 1500 W, 230 V @ 50 Hz
Тежина: 45 kg
Брзина на диск: 147 врт./мин

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bona FlexiSand 1.5”