Bona Freshen Up

Product Description

Готов за употреба, полиуретански премаз за одржување на повеќето лакирани и префабрикувани дрвени подови. Бона Фрешен Ап ќе ги покрие гребаниците и оживи избледените подови, а како додаток ќе обезбеди продолжена заштита од абење. Ја задоволува DIN 18 032 нормата за отпор на лизгање.

• Специфично дизајниран за лакирани дрвени подови.
• Погоден и за резиденцијални и за комерцијални простории.
• Базиран на полиуретан = извонредни заштитни карактеристики.
• Не содржи восок.
• Дозволува идни прелакирање, со употреба на Преп Систем-от.
• Ја задоволува DIN 18 032 нормата за отпор на лизгање..

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bona Freshen Up”