Bona Naturale Roller (25 cm)

Product Description

Бона Натурале Ваљак-от е специјално дизајниран за употреба со Бона Натурале лаковите.

Специјалните влакненца обезбедуваат изедначено матирање на површината, а страничните дискови помагаат да се одржи конзистентна количината на нанесување, правејќи невозможно да притиската на ваљакот повеќе од потребното.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bona Naturale Roller (25 cm)”