Bona Power Drive

Product Description

Ефективен и лесен за користење, Бона Пауер Драјв (Bona Power Drive) го трансформира брусењето до голо дрво во мазен, едноставен и контролиран процес. Со овој нов пронајдок, сенаменскиот Бона Флекси Сенд Про Систем сега е способна за извршување на уште позахтевни брусни задачи, а во истовреме испорачува извонредни резултати и при чистењето, работите со масло и полирање.

•  Лесен за ракување
•  Го минимизира брусењето на рабовите (ивиците)
•  Назабен систем за зголемена моќност
•  Дизајниран за лесно манипулирање и транспорт

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bona Power Drive”