deep-clean-powerscrubber-scraper_4deep-clean-powerscrubber-solution_4

PowerScrubber

Category:

Product Description

Бона ПауерСкрабер (Bona PowerScrubber) е компактна и моќна машина за чистење со четки на лакирани и намаслени подови.

Во комбинација со Бона Дип Клин Растворот (Bona Deep Clean Solution), со леснотија ги одстранува и најтврдокорните нечистотии и дамки од дрвените подови. Двете контра-ротирачки четки чистат длабоко, дури и на груби, гребени паркети и паркети со оборени ивици. Гумените шпакли овозможуваат ефективно собирање на водата, што ја прави безбедна за употреба на дрвени подови. Соодветна е и препорачана за чистење на посивените надворешни платформи.

 

КЛУЧНИ ПРИДОБИВКИ

Моќна и лесна за маневрирање
• Екстремно ефикасно собирање на водата
• Лесно се полни, чисти и транспортира
• И за внатрешна и за надворешна употреба

Sales sheet Bona Power Scrubber МК

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PowerScrubber”