Bona Sportive Cleaner Plus

Product Description

Бона Спортив Клинер Плус е концентриран алкален детергент, наменет за повремено чистење на спортските подови заради одстранување на наталожените масти од пот и други загадувачи. Со тоа подот го враќа отпорот на лизгање, кој заради нечистотиите, со текот на времето, го загубил и станал лизгав. Се употребува и за одстранување на трагите од обувки.

 

• Специфично дизајниран за лакирани дрвени спортски подови
• Ги одстранува нечистотиите од телесните масти и други загадувачи
• Лесен за користење

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bona Sportive Cleaner Plus”