Bona Sportive Cleaner

Product Description

Бона Спортив Клинер е концентриран, слабо алкален детергент, наменски дизајниран за често чистење на лакирани спортски подови.

• Специјално дизајниран за лакирани спортски подови
• Слабо алкален детергент
• Лесен за користење

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bona Sportive Cleaner”