Bona Wood Floor Cleaner

Product Description

Бона Чистач за Дрвени Подови (Bona Wood Floor Cleaner) е специјално развиен за ефикасно чистење на лакирани подови или подови третирани со тврд восок. Ова e многу погоден, готов за употреба, pH неутрален, спреј за чистење.

Неговата специјална ‘нелеплива’ формула не остава да се насоберат лепливи остатоци при што ефективно ги чисти и најтврдокорните дамки и нечистотии. Средството за чистење е компатибилно со “Bona Wood Floor Refresher”, Бона политурите и со многу други типови на обложувачи за одржување.

КЛУЧНИ ПРИДОБИВКИ
• Посебно дизајниран за лакирани подови
• Може да се користи со со “Bona Wood Floor Refresher” и Бона политурите
• Лесно – Готов за употреба

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bona Wood Floor Cleaner”