Bona Trowels

Product Description

За нанесување на Бона лепаците. Секоја со различна количина на нанесување. Фина (F) и груба (G) за секоја од верзиите:

Верзии:
850g
1000g
1250g
1500g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bona Trowels”