Bona Wax Oil Refresher

Product Description

Бона Вакс Оил Рефрешер е производ за одржување кој лесно се нанесува и брзо суши. Производот содржи ниско ниво на растворувачи со малку мирис.

Овој производ може да се употребува со Бона Хард Вакс Оил (Бона Тврдо Восочно Масло) или Бона Крафт маслото.

• Брзо сушење и лесно нанесување
• Минимално растворувачи со минимален мирис
• Безбеден за употреба на детски играчки и пултови, сообразен со EN 71-3

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bona Wax Oil Refresher”