Carl’s Oil 25

Product Description

Карлс 25 е стврднувачко масло од бор наменето за редовно одржување на дрвените подови третирани со Бона масла. Со редовен третман на подот со Карлс 25, се задржува оригиналниот природен изглед и подот станува по отпорен на абење.

• За работи на одржување
• Цврсти материи 25%
• Суши брзо

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Carl’s Oil 25”