PCD Disc for Bona FlexiSand 1.5

Product Description

Бона ПЦД Диск-от се состои од ПЦД сегменти во комбинација со дијамантски сегменти, заради поагресивно брусење. Ова го прави Бона ПЦД Диск-от ефикасен при одстранување на упорните остатоци како од лепилата, сунѓерестата позадина од таписоните или од епоксидите. Може да се додадат 5 сегменти.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PCD Disc for Bona FlexiSand 1.5”