Quattro Disc for Bona FlexiSand 1.5

Product Description

Бона Кватро Диск-от е перфектен алат за редуцирање и израмнување на трагите оставени од ваљакот на машината за стружење или ротационите трагови од машините за стружење на ивиците. Бона Кватро Диск-от ќе ги оптимизира резултатите од стружењето на дрвениот под. Четирите брусни плочи (150 mm) го зголемуваат притисокот и овозможуваат ефективно брусење без компромис кон крајната мазност. Дисковите се вентилирани заради подобро всмукување на прав.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Quattro Disc for Bona FlexiSand 1.5”