Wood Floor Cleaning Kit

Product Description

Бона Сетот за Чистење (Bona Wood Floor Cleaning Kit) е почетен сет спакуван во кутија и се состои од четири парчиња: Бона микрофибер Пед за чистење, држач за крпата, троделна рачка и 1-литарски спреј на Бона Средството за Чистење (Bona Wood Floor Cleaner).

Да се користи на лакирани и подови третирани со масло со тврд восок. Ефикасно ги одстранува дамките и нечистотиите. Само испрскајте и избришете го подот.

КЛУЧНИ ПРИДОБИВКИ
• Лесно за користење, ротирачка глава со телескопска рачка
• Се користи со сите типови на Бона крпи
• Крпата (микрофибер педот) ја собира влагата и нечистотијата, оставајќи го подот чист –  без гребаници
• Микрофибер педот се пере во машина и до 300 пати. Не користете омекнувач.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wood Floor Cleaning Kit”