Wood Floor Refresher

Product Description

Бона Рефрешер (Bona Wood Floor Refresher) е “готова за употреба” заштита за лакирани дрвени подови. Ги обновува изгребаните и избледени површини и нуди продолжена заштита од абење.

Не содржи восоци и со тоа овозможува идни дополнителни лакирања на подот. Бона Рефрешер ја обновува убавината на дрвениот под, ја зголемува сјајноста и овозможува подот да изгледа како нов.
Важно!
Секогаш пред употреба тестирајте го подот на адхезија (прилепување) и за очекуваните резултати. Не го користете на намаслени или подови третирани со восок. Обезбедете оптимална собна температура од18-25°C.

КЛУЧНИ ПРИДОБИВКИ
• Специјално дизајниран за лакирани дрвени подови
• Базиран на полиуретан = извонредни заштитни квалитети
• Не содржи восок

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wood Floor Refresher”