За нас – историјат

 

za amplast

Фирмата Ампласт груп дооел од Охрид постои од Јули 2013 година и се занимаваме со трговија на големо на еколошки воденобазирани лакови за дрвени подови.

 

Ние сме застапници на палетата на производи за обработка, заштита и нега на дрвени подови од шведскиот производител Бона АБ (Bona AB), кој е бренд број еден во светот кога станува збор за воденобазирани лакови за дрвени подови.

Веќе 16 години производите на шведскиот производител Бона успешно се пласираат до нашите ценети клиенти на целата територија во Република Македонија.

 

И во иднина планираме да ги носиме еколошки најбезбедните водено базирани лакови за граѓаните на Република Македонија.

 

Нашето мото е: заживејте го подот !!!